KPlus Адрес на KPlus ул. Дедеагач, блок 60А
България, София 1408
Телефон за връзка с KPlus +359 879 977 401
+359 879 977 402

Уважаеми клиенти, считано от 04.01.2016 г. Ви очакваме в обновеният ни интернет сайт: http://www.medikara.bg.

Продължи
БОЛНИЦИ

  Етика Хилт Груп e основана през 2007 с отварянето на частна болница Етика Инджирли. След това следва отварянето на медицински център  Естетика Бакъркьой през 2008, медицински център Естетика Атешехир през 2010, и отварянето на болница Естетика Левент през 2011. Всички болници от групата Етика Хилт Груп са в услуга на пациента. Проекта за главната болница от групата болници е с капацитет от 155 легла в Къзълтопрак, и е предвиден строежа да бъде завършен през 2015г..
   Във връзка  с  проект за социална отговорност започнат от Фондацията на Мурат Акдоган  за Образование Здраве,Култура и Социална солидарност всички доходи от болниците и медицински центрове се използват, за да се осигурят възможности за заетост на деца под опеката на Агенцията  за защита на децата. Придържайки се към тази цел, болниците и медицински центрове непрекъснато се стремят да подобрят качеството на техните услуги и бързо натрупват уважение и признание в резултат на техния етичен подход към пациентите. Eдинствената мисия при постигането на целта е рехабилитацията на пациентите да се осъществява чрез прилагането на правилните медицински процедури без да се пренебрегват изискваните медицински етики.
  Поставените цели са основният двигател за развитие в болниците и медицински центрове . Те продължават да се разширяват чрез новите инвестиции,които се правят всеки ден, без да се отказват от принципа на „етиките” ,което е и вдъхновението за името на болниците.
 Днес докато търсят решение на техните здравни въпроси,хората обмислят не само опциите (относно лечения,доктори и цени) в техните родни страни,но и също и варианти в чужбина. Като се има предвид това, международното пътуване, въз основа на  лечение и ваканция е наречено „Здравен Туризъм”.
  Като Етика Хилт Груп се предлагат  услуги на пациенти на 8 различни езика (Английски, Немски, Арабски, Руски, Испански, Български, Холандски).
  Турция, за да бъде атрактивен център за здраве, е нает експертен медицински и административен екип, които достига максимално ниво на удовлетворение на пациентите. Цел е да се привлекат към Турция повече чуждестранни пациенти чрез използването на високи технологии.
   В медицински центрове и болници, пациентите се чувстват като у дома си с дружелюбен персонал и се чувстват като в хотел с напълно обзаведени стаи.
   Използват се нови и висококачествени технологии във всички клиники,медицински центрове и болници, работят само доктори професионалисти и по този начин се печели доверието на  пациенти от чужбина.
   „Като Етика Хилт Груп, ние също искаме да изпращаме нашите пациенти щастливи в техните страни.”