KPlus Адрес на KPlus ул. Дедеагач, блок 60А
България, София 1408
Телефон за връзка с KPlus +359 879 977 401
+359 879 977 402

Уважаеми клиенти, считано от 04.01.2016 г. Ви очакваме в обновеният ни интернет сайт: http://www.medikara.bg.

Продължи
Диетоложка клиника
ЗатлъстяванеЗатлъстяване

Затлъстяването представлява необичайно натрупване на мазнини в човешкото тяло. Прекомерната консумация белтъчини, въглехидрати и мазнини увеличава съхранението на мазнини.


ДиетолозиДиетолози

Затлъстяването и неправилното хранене се оказаха едни от най-често срещаните проблеми при хора от целия свят. Има най-различни програми за отслабване, разпространяващи се навсякъде из медиите.


Магнитно-резонансен био анализаторМагнитно-резонансен био анализатор

За разлика от класическите медицински методи, магнитно-резонансният био анализатор осигурява сравнително по-широк диапазон от резултати.


Индивидуална диетична програмаИндивидуална диетична програма

Наднорменото тегло и затлъстяването са проблем от първостепенно значение за цивилизацията. Този обезпокояващ проблем непрекъснато расте в световен мащаб.


Здравословен начин на животЗдравословен начин на живот

Пациентите с наднормено тегло, които са решили да променят начина си на живот и да се подложат на нужното лечение биват изследвани, за да се установи ясната причина за тяхното заболяване.


Kplus consult е свързващото звено между пациента, лекарите, и болниците в Турция. Ние сме първата и засега единствена официално лицензирана фирма представител на болници в република Турция. Основна цел за нас е да постигнем положителни резултати в лечението, Вие да дадете сигурност на пациентите, а болниците в Турция да използват своите модерни и иновативни технологии в лечението на различни типове заболявания.


За актуална информация и допълнителни подробности, свържете с наш представител, сега!
+359 879 977 401
+359 879 977 402