KPlus Адрес на KPlus ул. Дедеагач, блок 60А
България, София 1408
Телефон за връзка с KPlus +359 879 977 401
+359 879 977 402

Уважаеми клиенти, считано от 04.01.2016 г. Ви очакваме в обновеният ни интернет сайт: http://www.medikara.bg.

Продължи
Естетична и пластична хирургия
Пълна промяна за Вашия бюстПълна промяна за Вашия бюст

Гръдната тъкане основен допълващ елемент на цялостната естетика на женското тяло.Чрез долу посочените интервенции имате възможност да постигнете желаните форма и размер на вашите гърди.


Пълна промяна за Вашата талияПълна промяна за Вашата талия

Абдоминопластиката (пластика на корема) е процедура, при която тялото се скулптурира наново, чрез премахване на излишната, отпусната кожа и натрупаната подкожна мазнина в областта на корема и талията.


Инжектиране на мастна тъканИнжектиране на мастна тъкан

Инжектирането на мастна тъкан представлява изтегляне на мастни клетки от едно място и инжектирането им на друго място. Преместените мастни клетки продължават да живеят на новото си място, където изпълняват ролята на запълваща тъкан.


Липосукция/ Лазерна ЛиполизаЛипосукция/ Лазерна Липолиза

Ако наличието на струпвания на мастни депа в различни части от тялото Ви притеснява, липосукцията може да се окаже подходящата за Вас процедура.В общи линии тя оформя определени части от тялото и премахва натрупаните мастни депа.


Пълна промяна за Вашите устниПълна промяна за Вашите устни

Плътните и изразени устни допринасят за цялостната естетика на едно красиво женско лице и пластична хирургическа намеса лесно може да постигне този ефект. Филърите оформят контура на устните и дават трайни резултати.


Пълна промяна за Вашия носПълна промяна за Вашия нос

Носът е най-централната точка на лицето на човек. Когато хората се гледат очи в очи, освен очите носът е второто първо нещо, което хората забелязват. Именно това е причината хората да са толкова чувствителни на тази тема.


Операция за повдигане на веждитеОперация за повдигане на веждите

Операциите за повдигане на вежди имат за цел да променят сбръчкания и намръщен вид, за да може погледът и челото ви да се открият и да изглеждат по-приветливо, като това придава издължен вид на вашия нос.


ОтопластикаОтопластика

Отопластиката е хирургическа процедура, която има за цел да промени формата и размерите на външната част на ухото.С най-новите техники за моделиране на хрущяла, нашите пациенти се радват на перфектен резултат.


Операция на клепачитеОперация на клепачите

Блефаропластиката е хирургическа интервенция на клепачите. С тази настояща процедура се отстранява излишъка на мастна тъкан по горния и долния клепач, заедно с мускулните и кожните текстури.


Пълна промяна за Вашите кракаПълна промяна за Вашите крака

Основната причина за предприемане на подобна операция е постигането на зашеметяващи и атрактивни крака, пропорционални на Вашето тяло. От места с голямо количество мастна тъкан се извличат мастни клетки и се поставят на места с недостиг.


Уголемяване на хълбоцитеУголемяване на хълбоците

Хълбоците са основно предпочитание и условие за перфектния и женствен контур на женското тяло. Почти всички жени споделят общото мнение, че перфектните бедра трябва да са закръглени.


Корекция на гениталните частиКорекция на гениталните части

Въпреки че половите затруднения не се обсъждат свободно в наши дни, важността на тези проблеми не бива да бъде игнорирана.Деформацията на влагалището или липсата на симетрия могат да се разрешат чрез малки и деликатни хирургични интервенции.


Намаляване на мъжки гърди (Гинекомастия)Намаляване на мъжки гърди (Гинекомастия)

Процедурата се прилага, за да се намали анормално развитата гръдна тъкан при мъже, чрез използване на липосукция или изрязване. Добър резултат при лечение на гинекомастия при възрастни обикновено се постига чрез липосукция.


Лифтинг на ръцете/БрахиопластикаЛифтинг на ръцете/Брахиопластика

Стареенето е състояние, при което с течение на времето дебелината и еластичността на кожата намалява. Започналата да се променя кожа още повече се отпуска при атрофията на подкожната мастна, мускулна и костна маса.


Операция за повдигане на веждитеОперация за повдигане на веждите

Операциите за повдигане на вежди имат за цел да променят сбръчкания и намръщен вид, за да може погледът и челото ви да се открият и да изглеждат по-приветливо, като това придава издължен вид на вашия нос.Макар че при пациенти на средна възраст операцията е напълно достатъчна, за да се постигне желания ефект, при по-възрастни пациенти, може да се наложи и операция за придърпване и разтягане на слепоочията, клепачите и челото.


Kplus consult е свързващото звено между пациента, лекарите, и болниците в Турция. Ние сме първата и засега единствена официално лицензирана фирма представител на болници в република Турция. Основна цел за нас е да постигнем положителни резултати в лечението, Вие да дадете сигурност на пациентите, а болниците в Турция да използват своите модерни и иновативни технологии в лечението на различни типове заболявания.


За актуална информация и допълнителни подробности, свържете с наш представител, сега!
+359 879 977 401
+359 879 977 402