KPlus Адрес на KPlus ул. Дедеагач, блок 60А
България, София 1408
Телефон за връзка с KPlus +359 879 977 401
+359 879 977 402

Уважаеми клиенти, считано от 04.01.2016 г. Ви очакваме в обновеният ни интернет сайт: http://www.medikara.bg.

Продължи
ЗА НАС

   Всяка година хиляди хора имат нужда от лечение на тежки заболявания като рак, сърдечно-съдови заболявания, чернодробни болести, ортопедия, детски болести, репродуктивни заболявания, урологични и т.н. Много голям процент от тях се нуждаят от специфично лечение във високо специализирани лечебни заведения в чужбина.
  Ние набавяме нужната информация, контакти и връзки за лечение в едни от най-известните и доказани специализирани болници в чужбина.Качеството на лечение в тези болници е от световна класа, иновативни технологии, голяма част от лекарите са със западна квалификация.
  През последните години медицинският туризъм се развива с много бързи темпове, като през изминалата година броят на пациентите-туристи се е увеличил с около 26% спрямо 2010г. Средно годишно около 400 000 пациенти се лекуват в чужбина.
  Мисията ни е да предоставя специализирани медицински услуги и решения на своите пациенти, с използването на най-иновативните и съвременни технологии и практики в медицината. Може да предложи и широка гама от услуги – превод и легализация на документи, транспорт, вътрешни трансфери, хотелско настаняване и други видове услуги.

Kplus consult е свързващото звено между пациента, лекарите, и болниците в Турция. Ние сме първата и засега единствена официално лицензирана фирма представител на  болници в република Турция. Основна цел за нас е да постигнем положителни резултати в лечението, Вие да дадете сигурност на пациентите, а болниците в  Турция да използват своите модерни и иновативни технологии в лечението на различни типове заболявания. Kplus consult като основен посредник извършва преводи и легализации на документи, всички изследвания и осигурява преводачи на място за всеки пациент.
  Знаем колко е трудно за един пациент да замине за лечение в чужбина, след като в България има добра болнична база. Тук се намесваме ние. Ние помагаме там където при нас технологията не е напреднала толкова много. Ние даваме възможност на пациента да отиде на преглед както при лекар, така и при профресор. Да представи своите легализирани документи от нас, да обсъдят неговото лечение и да плати директно в болницата, която си е избрал.

Що е то медицински туризъм?
Медицинския туризъм е популярен и с бързото обслужване на пациенти. Голяма част от пациентите не могат да чакат за определена процедура дълго време. Пациенти с редки и специфични заболявания също избират лечение в чужбина, защото вида на грижите и спецификата на лечението не могат да бъдат предоставени у дома.

   В последните години Турция се утвърди като предпочитана дестинация за медицински туризъм. И това  не е случайно, страната е на първо място в света по брой на акредитираните болници и на водещо място по ниво и качество на предлаганите услуги. На границата между Европа и Близкия Изток, Турция привлича пациенти от всички краища на света със своите достъпни цени, високо качесто на медицинските услуги, квалифицирани кадри, бързо навлизане и развитие на новите технологии, отлична организация и възможност за съчетаване на лечението с почивка. Именно това са и нещата, които се стремим да предлагаме на българския пазар.  Съвместно с подбрани болници в цяла Турция.
  През последните няколко години рязко нараства броя на пациентите, които избират медицинския туризъм като начин за разрешаване на здравните си проблеми.Едни от причините за тази тенденция са:
•Здравните им осигуровки не покриват частични или напълно разходите за дадена процедура и лечение.
•Много хора са готови да застрашат здравето си, само защото лечението е по-скъпо.
•Някои от медицинските услуги, от които се нуждаят не се предлагат в старната им, или няма добри специалисти.
•Има хора с дадени заболявания, които вече са изгубили вяра за възможността да бъдат излекувани в рамките на медицинската система в старна им.”
•Бързото развитие на технологиите в някои страни в чужбина, и доверието на пациентите в лекарите там.”
Спестяване на време, докато в страната си се налага да чакат дълго време за лечение

Какъв е пътят?
    Първо е връзката с нас в България. Пациента получава консулатация от Нас. След като разберем проблема го насочваме към подходящата болница, която е специализирана в лечението на неговото заболяване. Извършваме превода и легализацията на документите. Обработваме документите, насрочваме дати за преглед и изследвания, удобни както за пациента, така когато има свободни часове в болницата. Организираме транспорта, хотелското настаняване, вътрешните трансфери, преводачи и услуги, които пациента се нуждае. Важно е да подчертаем, че имаме представителство на местно ниво – KPLUS, което осигурява всички необходими връзки и се грижи за пациентите. 
  Следваща стъпка след прегледа е да се диагностицира болният, и да се определи лечение, което е индивидуално. Продължителността на периода, които трябва да остане, дали ще има престои в болницата, какво е лечението при всеки един е индивидуално. Тук отново се намесва и нашият офис на местно ниво, които е там, за да осигури всички детайли. Пациента плаща директно към болницата. След завършване на цикъла на лечение, се завръща в България. След което продължаваме да следим и да се интересуваме от резултатите на лечение.


KPLUS не е просто посредник, ние изградждаме един нов път за един по добър и здрав живот!
Kplus consult е свързващото звено между пациента, лекарите, и болниците в Турция. Ние сме първата и засега единствена официално лицензирана фирма представител на болници в република Турция. Основна цел за нас е да постигнем положителни резултати в лечението, Вие да дадете сигурност на пациентите, а болниците в Турция да използват своите модерни и иновативни технологии в лечението на различни типове заболявания.


За актуална информация и допълнителни подробности, свържете с наш представител, сега!
+359 879 977 401
+359 879 977 402