KPlus Адрес на KPlus ул. Дедеагач, блок 60А
България, София 1408
Телефон за връзка с KPlus +359 879 977 401
+359 879 977 402

Уважаеми клиенти, считано от 04.01.2016 г. Ви очакваме в обновеният ни интернет сайт: http://www.medikara.bg.

Продължи
Мултифокални вътреочни лещи

Такъв вид мултифокални вътреочни лещи се използват след опериране на катарактата, като се поставят на мястото на естествените лещи, които биват отстранени. Тези вътреочни лещи позволяват както близко, така и далечно виждане .

Кой може да предприеме подобно лечение?

Дори без конкретна причина, тези мултифокални лещи се препоръчват на всички пациенти, страдащи от катаракта.

Как се поставят тези мултифокални вътреочни лещи?

Катарактата се отстранява с хирургични средства, като помътнялата естествена леща се разбива с ултразвук и се отстранява, а на нейно място се имплантира изкуствена такава и именно мултифокална. По този начин се избягва нуждата от очила след процедурата.

Предимства на мултифокалните вътреочни лещи: Когато бъдат поставени, тези лещи остават за цял живот. Експертната група от лекари в клиника Ethica щателно прилагат имплантацията на такъв тип лещи. Средното оперативно време е около десет минути. С мултифокалните лещи близкото и далечното време се коригират едновременно и без никакви шевове това е една от най-щадящите операции.  

 ".$subject."


Kplus consult е свързващото звено между пациента, лекарите, и болниците в Турция. Ние сме първата и засега единствена официално лицензирана фирма представител на болници в република Турция. Основна цел за нас е да постигнем положителни резултати в лечението, Вие да дадете сигурност на пациентите, а болниците в Турция да използват своите модерни и иновативни технологии в лечението на различни типове заболявания.


За актуална информация и допълнителни подробности, свържете с наш представител, сега!
+359 879 977 401
+359 879 977 402