KPlus Адрес на KPlus ул. Дедеагач, блок 60А
България, София 1408
Телефон за връзка с KPlus +359 879 977 401
+359 879 977 402

Уважаеми клиенти, считано от 04.01.2016 г. Ви очакваме в обновеният ни интернет сайт: http://www.medikara.bg.

Продължи
Дерматология и медицинска Естетика
Клетъчно репрограмиранеКлетъчно репрограмиране

Fibrocell стимулира комуникацията между клетките, подобрява регенерацията и възстановителните процеси на кожата. Fibrocell използва собствени фибробластчни клетки от пациента.


Отслабващи процедури за определени части на тялотоОтслабващи процедури за определени части на тялото

Неинвазивна процедура, при която се използват ултразвукови вълни за избирателно унищожаване на мастните клетки, като същевременно се запазват кожата, нервите, кръвоносните съдове, с цел намаляване и оформяне на контурите на части от тялото за неопределен период от време.


МезотерапияМезотерапия

Остаряването е естествен процес. Структурните, генетичните и екологичните фактори, както и условията на живот допринасят за процеса на стареене.Бръчките са първият белег на оставените следи от времето върху кожата.


Грижа и лечение за кожатаГрижа и лечение за кожата

При всички процедури за грижа за кожата, които се извършват в Estethica, се използват лицензирани медикаменти, внесени от Испания, които са подходящи за медицинска употреба и фокусирани върху видими и трайни резултати.

 


ЕлектроепилацияЕлектроепилация

Електролизата е ефективен метод, за премахване на нежеланото окосмяване.Той изисква познания и умения в тази сфера и трябва да бъде много прецизно извършен.

 


Лазерно премахване на капиляриЛазерно премахване на капиляри

Лазерът е специфично устройство,което бързо и лесно заличава напуканите капиляри и  кръвоносните съдове.Лазерната технология осигурява точна дозировка на енергията за всеки съд, с минимален риск за кожата.

 
Лазерно лечение против обезцветяване на кожатаЛазерно лечение против обезцветяване на кожата

Пигментацията е оттенък  или оцветяване, дължащо се на съдържащия се в кожата пигмент меланин. Причини за такива състояния най-често са слънчевите изгаряния, бременност,вродени пигментации,като луничките, възрастови изменения на кожата.

БотоксБотокс

Ботокс е търговското наименование на Ботулинов Токсин Тип – А. Неговото действие се дължи на временното блокиране на ацетилхолиновите рецептори на фините мимически мускули, което води до тяхното отпускане и изглаждане на бръчките.


ФилъриФилъри

Това са продукти с различен състав и произход, които се имплантират чрез инжектиране на различни места по лицето и тялото за корекция на кожни дефекти.


Термаж: Естествен лифтингТермаж: Естествен лифтинг

Термаж е безопасен метод, който въздейства по ефективен начин върху отпусната кожа на лицето или тялото като я стяга и подобрява общия овал и форма.


PRP ПлазмотерапияPRP Плазмотерапия

Плазмолифтът, известен още като плазмотерапия  е нова естетична процедура, чрез която можете да  освежите, подобрите тонуса  и видимо да подмладите кожата си.
Фракционно лазерно лечениеФракционно лазерно лечение

Частичното лазерно лечение се използва за корекция на лицевите черти и бръчки, намаляване на белезите от акне, стягане на меките тъкани, подновяване на кожата, периорбитални отоци, пигментация на кожата (тъмни петна) и други.


Интрацелуларно подмладяване на кожатаИнтрацелуларно подмладяване на кожата

Интрасел е нов метод за лечение без хирургическа намеса,стягане на кожата и намаляване на бръчките. Можете да постигнете младежки вид за Вашата кожа, благодарение на предпочитаната върхова технология в Европа.


Перманентен гримПерманентен грим

Перманентният грим е вид козметична татуировка, при нея оцветяващите пигменти проникват повърхностно в горните слоеве на епидермиса.Kplus consult е свързващото звено между пациента, лекарите, и болниците в Турция. Ние сме първата и засега единствена официално лицензирана фирма представител на болници в република Турция. Основна цел за нас е да постигнем положителни резултати в лечението, Вие да дадете сигурност на пациентите, а болниците в Турция да използват своите модерни и иновативни технологии в лечението на различни типове заболявания.


За актуална информация и допълнителни подробности, свържете с наш представител, сега!
+359 879 977 401
+359 879 977 402