KPlus Адрес на KPlus ул. Дедеагач, блок 60А
България, София 1408
Телефон за връзка с KPlus +359 879 977 401
+359 879 977 402

Уважаеми клиенти, считано от 04.01.2016 г. Ви очакваме в обновеният ни интернет сайт: http://www.medikara.bg.

Продължи
Присаждане на коса
Защо да изберете FUEЗащо да изберете FUE

Откакто съществува FUE, всички специалисти препоръчват него.Няма рискове от оставяне на белези по задната част на врата, пациентът изпитва много по-малка болка, няма кървене и най-важното – частите, от които се взимат присадките, се възстановяват много по-бързо.


Защо да изберете насЗащо да изберете нас

Болница Estethica се стреми да бъде за пример в медицинската индустрия във всички аспекти, от качеството на медицинското обслужване до сигурността на нашите пациенти.


Същност на FUE метода за трансплантация на косаСъщност на FUE метода за трансплантация на коса

Присаждането е процес, при който съществуваща здрава коса се трансплантира в частите на главата, където косата е по-рядка и не отговаря на никакви други лечения и методи за заздравяване и сгъстяване.


Присаждане на коса за жениПрисаждане на коса за жени

Загубата на коса е проблем за здравето, който жените често се сблъскват. Estethica е водеща болница, която винаги е напред с една крачка. Ние никога не сме били, и не възнамеряваме да бъдем болница, която е непрогресивна.


Присаждане на вежди и брадаПрисаждане на вежди и брада

Брадата има голямо влияние върху идентичността. Тя е  израз на начина ни на живот,излъчването ни и психологията ни, а веждите са завършека на общия външен вид.


PRP Терапия против косопадPRP Терапия против косопад

Препоръчана от Световната Здравна Организация мезотерапията е най – ефективният  метод, който лекува косопада чрез инжектиране  на биохимични хранителни вещества директно в корените на косата.


Kplus consult е свързващото звено между пациента, лекарите, и болниците в Турция. Ние сме първата и засега единствена официално лицензирана фирма представител на болници в република Турция. Основна цел за нас е да постигнем положителни резултати в лечението, Вие да дадете сигурност на пациентите, а болниците в Турция да използват своите модерни и иновативни технологии в лечението на различни типове заболявания.


За актуална информация и допълнителни подробности, свържете с наш представител, сега!
+359 879 977 401
+359 879 977 402