KPlus Адрес на KPlus ул. Дедеагач, блок 60А
България, София 1408
Телефон за връзка с KPlus +359 879 977 401
+359 879 977 402

Уважаеми клиенти, считано от 04.01.2016 г. Ви очакваме в обновеният ни интернет сайт: http://www.medikara.bg.

Продължи
Орално здраве и естетична стоматология
Порцеланови фасетиПорцеланови фасети

Керамичните (порцеланови) фасети са сред най-съвременните естетични конструкции, изработени изцяло от биологично поносими и естествено хармонизиращи се със зъбите керамики.


Циркониев порцеланЦиркониев порцелан

Наричан "бяла стомана", цирконият е най-надеждния материал, който може да се използва за мостови конструкции - до 16 члени мостове. Коронките и мостовете, изработени от цирконий, са висикоестетични поради добрата си светлопропускливост.


ИзбелванеИзбелване

Избелването е козметична процедура, при която свободните радикали на кислорода от активни вещества осъществяват окисляване, а с това и обезцветяването на различни наслагвания в емайла на зъбите. Това връща белия цвят на зъбите.


Лечение на диастемаЛечение на диастема

Диастемата представлява наличие на необичайно голямо разстояние между средните два горни резци.Тези разстояния най-често са по наследство. Въпреки това обаче, могат да бъдат предизвикани от лични навици, например от бутане на зъбите с език.


Лазерна СтоматологияЛазерна Стоматология

Предимство на лазерите е избирателното отнемане на патологично променените тъкани, като по този начин се премахва променената тъкан от здравата. Безкръвността също е плюс на лазерната стоматология.


Детска СтоматологияДетска Стоматология

Децата са група, която изисква повече внимание и е предизвикателство за повечето стоматолози.Ето защо е важно грижата за временните и постоянни зъби да започне още с техния пробив. Създаването на навици за устна хигиена зависи основно от родителите.


Зъбни имплантиЗъбни импланти

Загубата на предните централни резци може да причини сериозни психологични и социални проблеми, както и затруднение при говора на пациента.От друга страна, загуба на задните зъби може да доведе до недохранване и храносмилателни проблеми.


Ортодонтско лечениеОртодонтско лечение

Ортодонтската и дентална лицева ортопедия е специфичен клон на стоматологията, който се занимава с лечението на коригирани или неправилно преместени/извадени зъби. Стоматолог, специализиран в сферата на ортодонтията, се нарича ортодонт.


Заболявания и лечения на венцитеЗаболявания и лечения на венците

Гингвит e най-често срещаното заболяване на венците и се причинява от задържане на бактериална плака.Дългогодишният гингивит се превръща в пародонтоза. Заболяването се дели на няколко типа и всички те засягат тъканите, поддържащи зъбите.


ПародонтитПародонтит

Пародонтитът е сериозно заболяване на венците, което засяга месната тъкан, заобикаляща зъбите вътре в устата. Той представлява непрестанна загуба на алвеоларната кост и в случай, че не се лекува, може да доведе до загуба на зъби.


Композитни бели пломбиКомпозитни бели пломби

Композитните бели пломби са група от възстановяващи материали, използвани в стоматологията и наричани още естетични обтурации.


Темпоро-мандибуларни ставни заболявания (TMJD)Темпоро-мандибуларни ставни заболявания (TMJD)

Темпоромандибуларни нарушения: група от симптоми, които включват главоболие, болка в челюстите, болки в дъвкателните мускули и скованост на ставите.

 


CAD/CAM технологииCAD/CAM технологии

Чрез новата технология с абревиатура CAD-CAM времето за създаване на една коронка,фасета или мост се съкращава неимоверно. Тези технология намира широко приложение в протетичната стоматология.


Кореново лечениеКореново лечение

Ендодонтското лечение, наричано още от стоматолозите „кореново лечение“, е лечение на зъбната пулпа.Нейната функция е свързана с растежа на зъба, а след това осъществява физиологичния отговор на различни дразнители през целия живот.


Корекция на венци и къси зъбиКорекция на венци и къси зъби

Венечната / гингивалната усмивка представлява състояние, при което усмивката разкрива венеца на горната челюст. При 80% от хората усмивката разкрива напълно зъбите им.


Халитоза (лош дъх)Халитоза (лош дъх)

Неприятният дъх от устата винаги е бил тема табу. Неудобството, което той причинява в семейната и в работната среда, в интимните отношения, го определя като сериозен социален проблем.


Kplus consult е свързващото звено между пациента, лекарите, и болниците в Турция. Ние сме първата и засега единствена официално лицензирана фирма представител на болници в република Турция. Основна цел за нас е да постигнем положителни резултати в лечението, Вие да дадете сигурност на пациентите, а болниците в Турция да използват своите модерни и иновативни технологии в лечението на различни типове заболявания.


За актуална информация и допълнителни подробности, свържете с наш представител, сега!
+359 879 977 401
+359 879 977 402