KPlus Адрес на KPlus ул. Дедеагач, блок 60А
България, София 1408
Телефон за връзка с KPlus +359 879 977 401
+359 879 977 402

Уважаеми клиенти, считано от 04.01.2016 г. Ви очакваме в обновеният ни интернет сайт: http://www.medikara.bg.

Продължи
Очни болести
ГлаукомаГлаукома

Известно още като вътреочно налягане, глаукомата е сериозно заболяване, засягащо милиони хора. Това заболяване може да доведе до увреждане на зрителния нерв, който пренася визуална информация от окото към мозъка.


Мултифокални вътреочни лещиМултифокални вътреочни лещи

Такъв вид мултифокални вътреочни лещи се използват след опериране на катарактата, като се поставят на мястото на естествените лещи, които биват отстранени. Тези вътреочни лещи позволяват както близко, така и далечно виждане .


Факична вътреочна хирургична имплантацияФакична вътреочна хирургична имплантация

Факичната вътреочна имплантация е алтернативен метод за лечение на пациенти, страдащи от късогледство, далекогледство, астигматизъм или такива, които са се подлагали на лазерна терапия на роговидната тъкан.


Лазерно лечениеЛазерно лечение

Лазерната корекция действително е от големите постижения в офталмологията. Лазерната процедура за късогледство, далекогледство, астигматизъм се счита за козметична процедура без ясно обособени недостатъци.


Рефрактивна хирургияРефрактивна хирургия

Рефрактивните очни нарушения са основната причина за лошото зрение. Те се срещат много често, при около 30 процента от хората днес. Става дума за неясен образ на заобикалящите ни предмети.


Заболявания на ретинатаЗаболявания на ретината

Ретината е най-вътрешната обвивка на окото, която съдържа нервните клетки (неврорецептори), отговорни за възприемането на зрителните сигнали от заобикалящия ни свят.


Страбизъм (кривогледство)Страбизъм (кривогледство)

Страбизъм се нарича видимото отклонение на едната очна ябълка, при което зрителните оси не се пресичат върху фиксирания обект, а сключват помежду си ъгъл, наречен „ъгъл на кривене”.


УвеитУвеит

Увеит наричаме всяко възпалително заболяване на увеята. То може да ангажира една или повече от изграждащите я части. Увеитът е третата водеща причина за слепота в света.


Заболявания на макулата (жълтото петно)Заболявания на макулата (жълтото петно)

Макулната дегенерация е заболяване на жълтото петно в окото, което се дължи на естествения биологичен процес стареене на организма след 60-65 годишна възраст.


Катаракта (старческо перде)Катаракта (старческо перде)

Катарактата или т.нар. перде е патологично състояние, при което настъпва помътняване на лещата, в резултат на което се нарушава зрението. Може да се дължи на разнообразни патологични процеси, но винаги изявата и е сходна.

 


КонюнктивитКонюнктивит

Конюнктивитът представлява възпаление на конюнктивата, като причините за това са многобройни. Състоянието най-често се включва в понятието червено око, тъй като основният му отличителен белег е общото зачервяване на очния булбус.


Диабетна ретинопластияДиабетна ретинопластия

Пациентите с диабет често развиват различни очни усложнения като заболявания на роговицата, глаукома, неоваскуларизация на ириса, катаракта и невропатии.


Синдром на сухото окоСиндром на сухото око

Синдромът на сухото око е състояние, свързано с намалена продукция или ускорено изпарение на сълзите, или нарушена пропорция в съставките на слъзния филм.


Окулопластична хирургияОкулопластична хирургия

Окулопластиката включва редица възстановителни и естетични процедури в областта на очите – орбитата, клепачите, слъзните пътища, както и други части, разположени в близост до окото.


Изследване на очитеИзследване на очите

Периодичното изследване на очите и зрението е важна част от профилактиката на очите, тъй като голяма част от симптомите при очните заболявания остават дълго време скрити.


КератоконусКератоконус

Кератоконус е прогресивно, невъзпалително заболяване на роговицата, което води до нейното изтъняване и изкривяване. В резултат намалява зрителната острота. Засягат се двете очи, но в различна степен.


Kplus consult е свързващото звено между пациента, лекарите, и болниците в Турция. Ние сме първата и засега единствена официално лицензирана фирма представител на болници в република Турция. Основна цел за нас е да постигнем положителни резултати в лечението, Вие да дадете сигурност на пациентите, а болниците в Турция да използват своите модерни и иновативни технологии в лечението на различни типове заболявания.


За актуална информация и допълнителни подробности, свържете с наш представител, сега!
+359 879 977 401
+359 879 977 402